Anick:

Nienke behandelt mijn paarden al jaren. Wanneer ik ergens tegen aan loop, dat ik niet met training kan oplossen, komt Nienke ons helpen. 

Nienke is heel rustig met dieren en weet mijn paarden altijd snel op hun gemak te stellen. Na een behandeling van Nienke voelen mijn paarden duidelijk losser in het lijf en laten zij van zichzelf al meer los. Nienke kan absoluut niet ontbreken in onze training.

Naast deze behandelingen heb ik ook gebruik gemaakt van andere diensten die Nienke aanbiedt. Zo heeft één van mijn paarden heel erg baat gehad bij het gebruik van een speciaal voor haar gemaakte bachbloesem. Dit paard had altijd erg veel last  van paniek en zag mij daardoor niet meer staan. Met behulp van de bachbloesem was de paniek niet gelijk weg, maar kon ik wel met haar aan het werk en kon ik door de paniek heen prikken.

Een andere keer had één van mijn paarden een wond op haar schoft. De wond wilde niet over gaan. Nienke heeft hier vanuit haar opleiding natuurlijke diergeneeskunde een zalf voor gemaakt. Deze zalf zorgde er voor dat de wond in twee weken weg was.

 

Ik ben dus erg tevreden en kan iedereen aanraden met problemen naar Nienke te gaan!

 

 

Kelly:

Ik ben al jaren bekend met Dierenpraktijk Caliberate en nog altijd tevreden. Zowel met paarden als met honden ben ik bij Nienke geweest en zowel de dieren als ikzelf voelden ons telkens weer enorm op ons gemak. De rustige benadering, de open en pure houding en het eerlijk werken maakt het voor allemaal prettig.

Niet alleen lichamelijke klachten kan zij verzachten, maar ook honden die ik uit verschrikkelijke omstandigheden weggehaald heb, wist zij ook psychologisch goed te ondersteunen. Elk dier die een extraatje nodig heeft, is zeker op zijn plaats bij dierenpraktijk Caliberate!