Welkom op de nieuwspagina!

 

 

Het allereerste nieuws, is deze website!  

Nieuwe ideeën, opleidingen, cursussen of dieren zullen op deze pagina verschijnen. Houdt de website dus altijd goed in de gaten!

 

November 2018:

Aankomend weekend is er een western wedstrijd in Benningbroek. Ook leuk voor dressuurruiters die kennis willen maken met de sport! Deze dag ben ik aanwezig met een stand. Heb je vragen over je paard of ander dier? Of wil je mij graag een keer ontmoeten? Kom dan gezellig langs :)!

 

Daarnaast is er nog meer nieuws....achter de schermen ben ik hard aan het werk met het  uitwerken van ideeën. Mijn twee interesses worden samen gevoegd: ogen en dieren. Veel dieren lijden aan oogproblemen. Vaak is dit een stuk zorg waar weinig aandacht aan wordt geschonken. Mijn missie is om (natuurlijke) oogzorg te leveren, met daarnaast het delen van kennis aan eigenaren en collega therapeuten. 

 

Wordt vervolgd :) !

 

September 2018:

Wat vliegt de tijd! In augustus heb ik  weer aan een groep gemotiveerde deelnemers de workshop paardenmassage mogen geven. Wat blijft dat toch ontzettend leuk om te doen :).

Aankomend weekend is het al zo ver en begin ik met de opleiding Cranio Sacraal therapie! De dag voordat de opleiding begint heb ik ook een bijscholing in Biomechanica. Dat worden leuke en interessante dagen waar ik erg naar uit kijk :)!

 

Op 13 oktober zal ik ook weer aanwezig zijn met een stand op Equiday. Zie ik jou ook op Equiday?

 

Juli 2018:

Op  24 juni stond ik op het Doggy event Husse in Groningen! Helaas was het die dag erg regenachtig, waardoor er niet heel veel bezoekers waren. 

Aankomende dagen 20-23  juli ben ik met Anick Worp van Mag's Showhorses (https://www.magsshowhorses.com)  mee naar België waar ze gaat starten met haar hengst Investment In Art.

Maar dat is nog niet alles deze maand. Ik volg ook de cursus Dorntherapie voor mensen! De Dorntherapie voor dieren is hieruit ontstaan. Ik wil graag zoveel mogelijk achtergrond kennis van deze therapie hebben, om de dieren optimaal te kunnen behandelen.  Door deze cursus is het in de toekomst eventueel mogelijk om ook de eigenaren en de ruiters  van de dieren  te behandelen. 

In September start ik met de nieuwe opleiding: Craniosacraal therapie!   Meer informatie over deze therapie volgt nog :). 

 

April 2018:

Op zondag 29 april wordt de eerste westernwedstrijd georganiseerd in Benningbroek: First Kogge Western Show! Deze dag ben ik aanwezig met een stand en sponsor ik een leuke prijs voor één van de winnaars. Heb je vragen of wil je mij graag een keer ontmoeten? Dan zie ik je graag zondag 29 april in Benningbroek :)!

 

Verder is er nog meer leuk nieuws! In september start ik met een nieuwe opleiding: Craniosacraal therapie. Ik denk dat deze therapie een zeer mooie aanvulling gaat zijn in mijn behandelingen :). Ik heb er zin in!

 

 

Januari 2018:

van 6 t/m 13 januari ben ik een weekje op vakantie! Mailen kan deze week. Via app, sms of bellen ben ik niet bereikbaar deze week.

 

December:

De maand december wordt ook aardig vol. De eerste twee weekenden ben ik in Brabant voor de workshop Paardenmassage. 

Dat weekend daarna ben ik in Duitsland voor een bijscholing in Dorntherapie voor Honden en ga ik ook even genieten :)! Ik ben dan enkele dagen minder goed bereikbaar via mobiel. Heb je die dagen wel vragen? Stuur mij dan gerust een email.

 

Ook Oud&Nieuw staat weer voor de deur. Veel honden (en andere dieren) vinden dit geen leuke periode, maar ervaren erg veel stress. Onze hond Syde ervaart ook erg veel stress rond Oud&Nieuw. Op mijn blog https://www.caliberate.nl/2017/08/08/bach-bloesems/ kun je hier wat over lezen. Wil je graag jouw dier ondersteunen in deze periode? Neem dan contact met mij op voor een natuurgeneeskundig consult.

 

 

November:

Ook november zit alweer vol met leuke en interessante dingen. Ik heb in Brabant de workshop Paardenmassage mogen geven. In december ga ik voor deze workshop nog 2x terug naar Brabant, super leuk! Daarnaast staan er interessante bijscholingsdagen op de agenda en  ik weet nu zeker dat ik in december terug ga naar Duitsland voor een bijscholing in Dorntherapie voor Honden! Ik heb er zin in :). 

 

Workshop Paardenmassage:

September was een drukke maand, vol open dagen en evenementen! Oktober wordt ook een leuke en volle maand :)! 14 Oktober staat Equiday op de agenda, altijd een heel erg leuk evenement.

Maar deze maand geef ik ook 2x de workshop Paardenmassage op Stal Cobra in Egmond! Op 7 en 21 oktober vindt de workshop plaats en beide dagen is er (beperkt) plek voor mensen van buiten af, zonder paard. De dag begint om 10:00u en eindigt rond 14:00u met kans op uitloop.  We beginnen deze dag met theorie en gaan daarna aan de slag met de praktijk. Tussen de middag wordt de lunch verzorgd!

 

Wil je meer weten over deze workshop of wil je je graag opgeven? Neem dan z.s.m. contact met mij op!

 

Hondenfair Groningen & Open dag Cindy Feld:

Afgelopen weekend was een druk, maar leuk weekend! Zaterdag helemaal naar Groningen gereden voor de Hondenfair. Klein, maar druk! Leuke mensen ontmoet!!

Ook de Open dag bij Dressurstal Cindy Feld zondag was weer geslaagd!

Meerdere Open dagen en evenementen staan op de planning. De eerste is aankomend weekend 10 september in Drenthe! Vanuit Stichting Zino, waar wij Syde vandaan hebben, wordt een hondenspeltuindag georganiseerd,

 

Bach bloesem Consult voor mens & dier:

Het is nu mogelijk om via internet een bach bloesem receptuur aan te vragen. Kijk voor meer informatie onde het kopje Bach bloesem Consult!

 

Equiday 14 Oktober:

We zijn er dit jaar weer bij! Kom gezellig langs op Equiday :)!

 

Open dag dressuurstal Cindy Feld:

Op 3 september houdt dressuurstal Cindy Feld een open dag. Dierenpraktijk Caliberate zal hier weer  aanwezig zijn met een stand. Kom gezellig langs op deze leuke  dag!

Deze dag zal ik samen met DB Horse Care een stand delen. (www.nafsupplementen.nl)

 

Juli 2017

De German Paint was erg leuk en geslaagd! Anick Worp heeft goed gepresteerd met haar Paint Hengst Investment in Art. Kijk voor een filmpje op haar FB-pagina : https://www.facebook.com/magsshowhorses .

In September en Oktober zal dierenpraktijk Caliberate aanwezig zijn op open dagen. Meer informatie hierover volgt binnenkort.

En het laatste nieuws: een BLOG! Er zal informatie en gebeurtenissen via de blog gedeeld worden. Leuk om te lezen en om te delen :)!

 

German Paint

Half Juli ben ik enkele dagen mee met Anick Worp van Mag's Showhorses (https://www.magsshowhorses.com). Ik zal deze dagen telefonisch minder goed bereikbaar zijn!

 

Korting in de maand April (2017):

Omdat ik op 1 april jarig ben, geef ik de hele maand april korting ! Voor iedereen die tot nu toe twijfelde om contact op te nemen voor een consult, een sportmassage behandeling (paard) of een Dorntherapie behandeling (hond of klein huisdier), is het nu de kans dat te doen en te profiteren van de korting! 

Consult: 45,- 

Sportmassage: 35,-

Dorntherapie: 40,- 

 

Dat betekend 15,- korting!

 

 

voor vragen of het maken van een afspraak kunt u mij altijd een email sturen. Tot snel in de maand April :) !

 

Kali en Syde:

We hadden slecht nieuw gekregen over Kali. Gelukkig gaat het steeds beter! Syde gedraagt zich als een echte heer en probeert Kali te helpen. Daar hebben we een mooie foto van gemaakt: https://www.facebook.com/www.caliberate.nl/

 

Cesar Millan:

Eind februari komt Cesar Millan naar Nederland. Onverwachts ben ik daar bij aanwezig! Benieuwd wat voor nieuwe kennis we opsteken die avond.

 

Facebook:

Op facebook zet ik regelmatig een stukje neer. Soms informatief, zoals over de gewrichtsvloeistof Synovia, maar soms ook persoonlijke dingen! Lees nu het stukje op facebook over hoe natuurgeneeskunde één van mijn eigen honden heeft kunnen ondersteunen tijdens oud&nieuw: https://www.facebook.com/www.caliberate.nl/

 

Uitbreiding van onze roedel!:

Sinds vorige week zijn we de trotse eigenaren geworden van Syde, een Friese Stabij van 10 maanden oud! We verwelkomen deze jonge man in onze roedel en hopen nog vele jaren van hem te mogen en kunnen genieten :). 

 

Equiday 8 Oktober 2016:

Equiday komt er weer aan! Dierenpraktijk Caliberate is deze dag aanwezig met een stand. 

Een zeer leuke en interessante dag om heen te gaan.

 

Open dag dressuurstal Cindy Feld:

Op 28 Augustus houdt dressuurstal Cindy Feld een open dag. Dierenpraktijk Caliberate zal hierbij aanwezig zijn met een stand en ik zal die dag  een demonstratie geven.

Kom gezellig langs op deze leuke en informatieve dag!

 

Dorntherapie voor Dieren (Juli 2016):

Een nieuwe therapie in Nederland!

vanaf half Augustus 2016 zal het mogelijk zijn uw dier te laten behandelen met Dorntherapie.  Nieuwsgierig wat Dorntherapie inhoudt en voor uw dier kan betekenen? Kijk dan snel onder het kopje Dorntherapie!

 

Dorntherapie voor Dieren (augustus 2016):

Vanaf nu is het mogelijk om uw dier te laten behandelen met Dorntherapie. Binnenkort komen er foto's online van de behandeling.