Welkom op de nieuwspagina!

 

 

Het allereerste nieuws, is deze website!  

Nieuwe ideeën, opleidingen, cursussen of dieren zullen op deze pagina verschijnen. Houdt de website dus altijd goed in de gaten!

 

Mei 2024:


Wil jij alles weten over Giardia bij honden? Dan is mijn aankomende webinar op maandagavond 27 mei om 19u iets voor jou!


✅️ We gaan bespreken wat Giardia is.
✅️ Waarom jouw hond of die van jouw klanten minder energie blijft houden.
✅️ Waarom de hond maagdarmklachten blijft houden, ook na een negatieve Giardia test.
✅️ Hoe het komt dat de hond opeens een voedselintolerantie lijkt te hebben.
✅️ Wat de reden is dat de hond een herbesmetting krijgt.

➡️ En uiteraard tips wat je allemaal zelf kunt doen om jouw hond of die van jouw klant te helpen om beter te herstellen of een herbesmetting te voorkomen❗️


Wanneer:  Maandagavond 27 mei om 19:00u


Jouw investering: 9,50 euro


Opgeven via : info@caliberate.nl.  na betaling van de factuur ontvang je de link voor het webinar.


Zie ik jou ook 27 mei?


Januari 2024:

En dan opeens is er weer een jaar voorbij! Voor veel dieren is oud& nieuw behoorlijk stressvol. Voor ons viel het zowel voor de paarden als voor de honden gelukkig mee. Er werd minder vuurwerk afgestoken in de buurt ( door de vele regen misschien?). Ook de periode voor oud&nieuw viel het gelukkig mee. Wel zie je dat de honden op 1 januari altijd meer slapen.  Heeft jouw dier veel last van stress rondom deze periode? Begin dan NU al met zorgen voor een optimale gezondheid en stress reductie.

 

Ik wens alle klanten een mooi gezond 2024 en een hoop liefde en plezier met hun dier!

 

 

Vakantie 2023:

Beste klanten,

 

Ik heb vakantie vanaf 27-10- 2023 t/m 19-11-2023.

In mijn vakantie worden e-mails zeer weinig tot niet beantwoord. Wil je graag een afspraak maken? Dan wordt deze na mij vakantie gemaakt. 

 

September 2023:

Ja het is zover! De podcast met Amber van Ommeren staat online :).

Vorige maand reisde ik af naar het zuiden om de podcast op te nemen. We bespreken oogproblemen bij dieren, maar nog veel meer! Wil je hem beluisteren? Dat kan hier : https://spotify.link/xYvz0hYzgDb 

 

Augustus 2023:

En dan na enkele jaren hard studeren heb ik het diploma Animal Osteopathy (ICREO) in ontvangst mogen nemen! Gunstig voor veel diereigenaren die hun dieren verzekerd hebben :)! Daarnaast is er nog meer goed nieuws. Het is vanaf nu ook mogelijk om de darmflora van uw paard, hond en kat (en zelf konijn) te laten onderzoeken. Hiervoor werk ik samen met een laboratorium in Duitsland.  Dus bij langdurige maagdarmklachten of huidklachten kunnen we nu extra onderzoek inzetten om een juiste individuele aanpak samen te stellen!

 

 

 

juli 2023:

Oeps....opeens is er alweer een jaar voorbij gevlogen!  Ook dit jaar alweer een hoop leuke dingen mogen doen, onder andere opnieuw de cursus Breussmassage voor Paarden gegeven. Maar houdt mijn website en social media in de gaten, want er komt ook een cursus Breussmassage voor Honden aan! Hoe tof is dat?

Afgelopen periode heb ik ook steeds meer honden mogen verwelkomen in mijn praktijk, heel erg leuk! Ik vind de afwisseling paard en hond het leukste wat er is.  Mijn afstudeer thesis  voor de opleiding dierosteopathie heb ik ook geschreven over de hond. Titel: Een osteopathische blik op de ogen van de hond. Ik denk dat de combinatie van natuurgeneeskunde, dorn/osteopathie en reguliere behandelingen bij oogproblemen zeker een mooie uitkomst kunnen zijn om dieren te ondersteunen. Ogen zijn verbonden met de rest van het lichaam en een optimale gezondheid is daarom ook zeer belangrijk voor de ooggezondheid!

 

Juli 2022:

Jeetje wat is de tijd snel gegaan! Ondertussen ben ik alweer ruim 2 maanden aan het werk en is onze dochter al 5 maanden oud!  Afgelopen maanden heb ik weer veel nieuwe klanten mogen ontmoeten. Er stonden ook weer een hoop opendagen/ evenementen op het programma en stond in Juni mijn examen Osteopathie jaar 2 op de planning. Best wel even druk en wennen, want met een baby is planning wel een belangrijk punt ;). Examen gelukkig behaald en op naar het laatste jaar van de studie! Verder stond ik op de Opendag bij Cindy Feld, mocht ik begin mei een online webinar geven voor Horse in Mind, stond ik 2 dagen op het hondenevenement Bark in the Park en vorig weekend ook op Equiday.  In september staat er nog iets heel moois in de agenda: het Seminar van HorseConnect! Zie ik je daar?

 

November 2021:

We zitten alweer in November!   Sinds juni is er alweer een hoop gebeurd. Sinds September ben ik Co-Docent bij de opleiding Cranio Sacraal Therapie Paard (Praktijk Natuurlijk). Ontzettend leuk! Tevens heb ik in samenwerking met Praktijk Natuurlijk twee keer de Workshop Breussmassage voor Paarden georganiseerd. Ook heb ik dit jaar weer op Equiday gestaan met een kraam en een Lezing mogen geven. Hier zijn weer nieuwe ontwikkelingen uit gekomen :), daar bericht ik jullie later nog over.....

En het grootste nieuws is mijn zwangerschap! Ik ben nog tot Kerst dit jaar aan het werk en daarna ga ik even genieten van mijn verlof. Ik hou iedereen op de hoogte wanneer ik weer start met werken. Veel vaste klanten willen graag al op de lijst voor iedereen die na mijn verlof gelijk een afspraak wil.  Wil jij nog een afspraak maken voor mijn verlof? Neem dan snel contact op! Deze maand is er nog beperkt plek en december loopt ook al vol. 

 

Juni 2021:

Op zondag 25 juli 2021 geef ik een workshop paardenmassage in Hem, Noordholland. Heb jij je al opgegeven? Het meenemen van een eigen paard is niet noodzakelijk. 

 

 

Juni 2021:

Jeetje wat gaat de tijd snel voorbij. Gister  was (19-06) mijn examen eerste jaar Dierosteopathie en met goed resultaat geslaagd! Op naar jaar 2 !!

Verder geef ik in op zondag 15 Augustus een Masterclass:  Veterinaire Ophthalmologie & Natuurgeneeskunde.  Heel veel zin in! Ik hoop dat ik therapeuten en (holistisch) dierenartsen op dit gebied kennis en enthousiasme kan bijbrengen. 

Verder komt er ook een workshop aan voor paardeneigenaren, een dagdeel Paardenmassage! Meer informatie volgt nog :)....

 

Mei 2021:

Het is al even geleden dat er wat op de nieuwspagina gezet is, maar dat wil niet zeggen dat ik stil heb gezeten :). In januari ben ik gestart met de opleiding dierosteopathie (I.C.R.E.O.).  In juni heb ik examen van het eerste jaar (versneld gevolgd). Heel spannend, maar ook heel leuk en zeer interessant!  In verband met het examen ben ik  week 24  (14-20 juni) daarom gesloten voor afspraken. Via whatsapp of de mail ben ik natuurlijk gewoon bereikbaar!

Verder ben ik mijn kennis op veterinair oog gebied aan het uitbreiden. Begin deze maand heb ik kennis mogen maken met een oogspecialist voor dieren (wist je dat er echt maar heel weinig oogspecialisten zijn in nederland?). Heel tof! Ik had Syde meegenomen en zij had ook haar hond mee. Op beide honden heb ik een oogonderzoek mogen doen. Ontzettend gaaf om mijn optometrische kennis in te kunnen zetten voor dieren. Verder is het heel fijn en inspirerend om met iemand te kunnen praten en sparren over een onderwerp waar niet heel veel mensen net zo enthousiast van worden ;) . 

 

December 2020:

Wat een bijzonder jaar...Wel een jaar waarin ik weer veel nieuwe dieren heb mogen ontmoeten, mooie samenwerkingen heb mogen doen en zelf toch heb kunnen genieten ondanks Corona. Ik wens iedereen een goed Oud&Nieuw en alle geluk en gezondheid voor 2021!

 

November 2020:

Dit bijzondere jaar is alweer bijna voorbij.  Er stonden voor 2020 heel wat nieuwe plannen op de agenda, die helaas door het corona-virus zijn geannuleerd. Maar achter de schermen zit ik niet stil en er staat weer wat nieuws gepland voor 2021! Binnenkort hoop ik jullie daar meer over te kunnen vertellen. 

Ik heb dit jaar een heleboel oude klanten weer mogen helpen, maar er zijn ook een heleboel nieuwe klanten bijgekomen. Ik ben jullie heel erg dankbaar voor het vertrouwen en ik blijf 100% mijn best voor iedereen doen! Het realiseren van een praktijkruimte is dan ook een droom voor mij, in elk geval voor gezelschapsdieren. Ik hoop dit mogelijk te maken in 2021, zodat ook mensen van elders uit het land mij kunnen bezoeken.  Ook het geven van workshops met paarden op een eigen locatie hoop ik te realiseren komend jaar.  Het andere nieuws laat nog even op zich wachten :)! 

 

Verder vindt er een aanpassing in de tarieven plaatst. Deze kun je vinden op de bijbehorende pagina op mijn website en op mijn facebook.

 

Heb je nog vragen of wil je heel graag over een bepaald onderwerp meer weten? Stuur mij een mailtje en ik zal kijken of ik er een BLOG over kan schrijven.

 

 

Ronde Zuid- Holland:

In Juli of Augustus (2020) wil ik een dag (of meerdere) plannen om naar Zuid-Holland te komen.  Woon je in die regio en wil je graag een afspraak maken? Stuur dan een mailtje naar info@caliberate.nl

 

 

Juni 2020:

Hopelijk is iedereen nog steeds gezond en geniet iedereen nog samen met zijn/haar dier van de mooie tijd samen!  De maand maart en april is erg rustig geweest door het Corona virus. Even pas op de plaats. En dat is helemaal niet erg! Maar dat betekende wel dat hierdoor Mei en Juni opeens voor mij drukke maanden zijn geworden. Ik heb ook een hoop nieuwe klanten mogen ontmoeten en dat is super fijn! Ik ben ontzettend blij dat steeds meer eigenaren mij vinden om hun dier te helpen en ondersteunen met natuurgeneeskunde. Het enige " nadeel' is wel dat je hierdoor soms wat langer moet wachten om een afspraak met mij te kunnen maken. Juni is zit behoorlijk vol. Wil je graag een afspraak maken? Ik help jullie graag! Maar kan helaas niet gelijk morgen al langs komen ;). 

 

April 2020:

Het begin van 2020 is bijzonder begonnen. Helaas hebben wij ons allemaal aan moeten passen door het Corona virus. Dit betekent dag de geplande workshops en evenementen niet door kunnen gaan. Veel afspraken zijn verzet of gaan niet door. Ik ben nog steeds bereikbaar voor klanten.  Zolang ik en de eigenaar gezond zijn kunnen  op kleine schaal ook afspraken nog doorgaan. Juist nu in deze tijd is het belangrijk om te zorgen dat jijzelf en de dieren zich gezond, fit en vrolijk voelen!  Een natuurgeneeskundige kan hierbij ondersteunen.  Bij vragen of twijfel: info@caliberate.nl

 

 

December 2019:

Kerst is net achter de rug. Helaas ben ik de afgelopen weken ziek geweest. Alle klanten die ik hierdoor heb moeten afzeggen krijgen z.s.m een nieuwe afspraak! Ik ga er vanuit dat ik nu de komende periode (jaren?) weer vrij gesteld ben van de griep :) !  . Gelukkig is er ook goed nieuws! In 2020 staan er weer een hoop toffe dingen op de agenda. Zo ook de Workshop Breussmassage voor Paarden! Wil jij ook kennis maken met deze onbekende massage techniek? Geef je dan snel op! Alle informatie kun je vinden op de website van Praktijk Natuurlijk:  https://praktijknatuurlijk.nl/im/workshop-breuss  

 

Van 4 januari tot 11 januari geniet ik van een weekje vakantie in de sneeuw. Deze week ben ik bereikbaar via email: info@caliberate.nl

 

 

December 2019:

Het is begin december en ik ben net terug uit Duitsland. Ik ben nu gecertifeerd Dorntherapeut voor mensen, gezelschapsdieren (honden, katten etc) en voor paarden!  Binnenkort komt er ook meer informatie op de website over  Dorntherapie/Dornmethode voor Paarden. 

Eind deze maand geef ik een lezing bij  de Fok vereniging het Friese Paard in Zuidholland over oogaandoeningen. Super leuk! In januari staat er een workshop gepland bij het DierentehuisAmstelveen, onderdeel van de Dierenbescherming. Natuurgeneeskunde is namelijk ook heel goed in te zetten bij asieldieren!

Daarnaast is dit altijd een moeilijke tijd voor veel dieren en hun eigenaren i.v.m. Oud & Nieuw. Veel dieren zijn angstig voor vuurwerk en lijden hierdoor erg aan stress. Met natuurgeneeskunde kunnen deze dieren ondersteund worden, zodat deze periode draagbaar wordt. In een oude BLOG over Bachbloesemtherapie kun je lezen hoe Bachbloesems kunnen ondersteunen in deze periode https://www.caliberate.nl/2017/08/08/bach-bloesems/ . Heb je vragen over de mogelijke therapieën die toegepast kunnen worden? Of wil je graag een afspraak maken voor een consult? Neem dan contact met mij op : info@caliberate.nl

 

 

November 2019:

Wat is er nieuw deze maand? Misschien is het je opgevallen...de website is aan het veranderen! Langzaam aan krijgt de website een kleine update, de eerste update is de layout en  de foto's die geplaatst zijn. Daarnaast is er ook een heel mooi nieuw logo voor mij ontworpen door  AL Designing https://www.aldesigning.nl/. Ontzettend blij mee! Verder wordt er chter de schermen hard gewerkt. Er komt onder andere een nieuwe workshop aan!

 

 

Oktober 2019:

De ontwikkelingen staan bij Dierenpraktijk Caliberate niet stil! Er wordt een heel nieuw logo ontworpen, zodat we met een frisse start kunnen doorgroeien :)! Ook het studeren stopt niet. Ik ben begonnen aan een opleiding Cranio Sacraal Therapie voor honden (Canine CST) . Ik vind de Dorntherapie en CST zo ontzettend mooi samengaan dat ik zowel voor paarden als gezelschapsdieren in beide goed geschoold wil zijn.  We studeren daarom gemotiveerd verder :)!  Eind November en begin December ben ik enkele dagen niet beschikbaar voor consulten en behandelingen vanwege mijn vervolg cursus in de Dorntherapie in Duitsland.  De dagen dat ik afwezig ben worden vermeld op deze pagina en op de facebookpagina. 

Verder ben ook steeds meer onderzoek aan het doen naar oogproblemen bij dieren in combinatie met andere lichamelijk aandoeningen. Zo ontzettend interessant! Het een staat niet los van het ander. Ik hoop hier in de toekomst ook nog meer bijscholingen in te kunnen geven, zodat andere therapeuten ook met deze kennis meer dieren kunnen ondersteunen. 

 

September 2019:

Er staan weer mooie bijscholingen op de plek de komende maanden. Volgende week ga ik naar een vervolgcursus Dorntherapie Humaan. Vorig jaar in 2018 heb ik de basis cursus gevolgd. Ik vind het belangrijk om te weten waar de Dorntherapie voor Dieren vanuit ontstaan is, zodoende volg ik dus ook de cursus voor mensen. Eind november en begin december ben ik weer naar Duitsland voor de cursus Dorntherapie voor Dieren.  Het wordt de derde keer dat ik terug ga naar Duitsland. Ik ben dan eind 2019 in bezit van alle mogelijke certificaten voor mens en dier!  Overige bijscholingen staan natuurlijk ook nog steeds in de planning :). Daarnaast heb ik ook een hoop leuke ideeën voor workshops en cursussen om te geven en ben ik bezig met geschikte locaties.

Eind augustus heb ik een mooie Masterclass  Oogproblemen  bij dieren & Natuurgeneeskunde mogen organiseren op mijn oude school: de Silverlinde. Ontzettend leuke groep deelnemers en mooi weer! Ook heel bijzonder om na al die jaren eens aan de andere kant van het klaslokaal te staan ;). Hopelijk komen er in de toekomst nog veel meer van die mooie en leuke dagen. 

 

Augustus 2019:

De tijd gaat snel!  Afgelopen juni heb ik mijn examen Cranio Sacraal Therapie behaald. Sinds 1 juli valt een CS-behandeling onder het gewone tarief van 65,- incl btw.  Ook heb ik weer mooie en interessante bijscholingen mogen volgen en Paarden Praktijk Natuurlijk weer mogen ondersteunen tijdens  een van de colleges. Ontzettend leuk!

De afgelopen twee maanden heb ik kennis mogen maken met een hoop nieuwe dieren. Wat heb ik toch ontzettend mooi en dankbaar werk!

Privé zijn er ook leuke dingen gaande. Met onze Stabij Syde zijn we begonnen met Dogfrisbee, Wat is dat leuk zeg! En Syde vind het gelukkig ook leuk om te doen ;). 

Er borrelen ook een hoop nieuwe ideeën op voor cursusdagen. Ik hou jullie op de hoogte.

 

 

Mei 2019:

Wat gaan de maanden alweer hard!  We zitten alweer in Mei 2019.  Afgelopen weekend mocht ik Instituut Silverlinde  (http://www.silverlinde.com/) ondersteunen op Animal Event! Ondanks het koude weer was het een leuke dag en weer veel mensen enthousiast mogen maken over het mooie beroep als Natuurgeneeskundige.  Op 19 mei is er weer een western wedstrijd in Benningbroek. Deze dag zal Dierenpraktijk Caliberate weer met een stand aanwezig zijn en prijzen sponsoren.

Het laatste nieuws voor deze maand is dat ik als Horse Professional ben aangesloten bij Horseconnect! Binnenkort kun je mij dus ook vinden via https://horseconnect.nl/. Samenwerking vind ik ontzettend belangrijk. Samen sta je sterk!

 

April 2019:

Nog wat extra nieuws in april. Ik heb een hele leuke dag bijgewoond in de Snijzaal in Utrecht. Heel leerzaam! Toch mooi om alle connecties van het lichaam in het echt te zien.

Daarnaast was afgelopen weekend Equiday weer. Dit keer stond ik in de stand van de Silverlinde en mocht ik mensen enthousiast maken over de opleidingen en cursussen die je daar kan doen.  Ik mocht die dag ook een lezing geven. De opkomst was boven verwachting! Wauw wat ontzettend leuk om een lezing te geven aan zoveel oprecht geïnteresseerde mensen. Achteraf nog leuke reacties en positieve feedback ontvangen. Een geslaagde dag!

 

April 2019:

Wat een mooie vakantie heb ik achter de rug! Lapland was geweldig! Ik heb daar echt mijn thuis gevonden, de natuur, de rust en de dieren....alles een eenheid.

Maar we zijn weer terug in Nederland en er staat alweer een drukke periode voor de deur. Zaterdag 13 april is het 10 jarige jubileum van Equiday! Ik sta deze dag niet met een eigen stand, maar ben te vinden in de stand van de Silverlinde. In de middag (tussen 12 en 13u) geef ik een lezing :). Zie ik jou daar ook?

 

Van 24 maart 2019 tot 2 april 2019 ben ik afwezig ivm vakantie. In deze periode kunt u mij gerust een email sturen. Ik neem z.s.m. contact met u op na mijn vakantie. 

 

Maart 2019:

Een volle, drukke, maar leuke maand Maart 😊.  Ik heb opnieuw mijn gastcollege over CST en het paarden oog mogen geven. Aankomend weekend geef ik een lezing op de ALV van mijn beroepsvereniging de BCND. Tussendoor staan de gewone afspraken natuurlijk ook nog op de agenda. Eind Maart ga ik op vakantie naar Lapland en vanaf begin April ben ik weer beschikbaar voor nieuwe afspraken. Er staan al een heleboel gave dingen op de planning om uit te werken dit jaar. Ook ben ik hard aan het sparen om terug naar Duitsland te gaan voor de dorntherapie. En het aller leukste nieuws is de mooie nieuwe samenwerking met Paardenopleidingen Praktijk Natuurlijk! 

 

Februari 2019:

Het gastcollege op de opleiding CST Paard van Praktijk Natuurlijk was gelukkig van beide kanten goed bevallen! Wat was dat ontzettend leuk om te doen!! Mooie samenwerkingsideeën zijn eruit ontstaan.  
Op dit moment ben ik bezig met het schrijven van 2 artikelen voor een vaktijdschrift.  Heel trots dat ik dat mag doen.  Verder is er in april weer een Equiday - editie. Dit jaar bestaan ze 1o jaar en mag ik een lezing geven! Zie ik jullie dan ook langskomen? 

Maar nog niet al het goede nieuws is opgenoemd: in juni geef ik ook nog een Masterclass op de Silverlinde aan afgestudeerd therapeuten en studenten van de Silverlinde. Ik word ontzettend blij van al deze leuke en gave dingen die ik dit jaar mag doen :), ik houd jullie op de hoogte!

 

Januari  2019:

Het nieuwe jaar is alweer begonnen....  Met een hoop nieuwe plannen sta ik te popelen om dit jaar aan de slag te gaan! Het eerste leuke nieuws: ik geef in februari een gastcollege over Cranio-Sacraal Therapie (CST) en het paardenoog in het tweede jaar van  de paardenopleiding CST Praktijk Natuurlijk!  Ik vind het ontzettend leuk om mijn kennis te mogen delen met een groep geïnteresseerde therapeuten. Een goed begin van 2019!

 

(Wil je meer weten over de opleiding cranio-sacraal therapie bij het paard? Neem dan een kijkje op de website van Praktijk Natuurlijk: www.praktijknatuurlijk.nl )

 

November 2018:

Aankomend weekend is er een western wedstrijd in Benningbroek. Ook leuk voor dressuurruiters die kennis willen maken met de sport! Deze dag ben ik aanwezig met een stand. Heb je vragen over je paard of ander dier? Of wil je mij graag een keer ontmoeten? Kom dan gezellig langs :)!

 

Daarnaast is er nog meer nieuws....achter de schermen ben ik hard aan het werk met het  uitwerken van ideeën. Mijn twee interesses worden samen gevoegd: ogen en dieren. Veel dieren lijden aan oogproblemen. Vaak is dit een stuk zorg waar weinig aandacht aan wordt geschonken. Mijn missie is om (natuurlijke) oogzorg te leveren, met daarnaast het delen van kennis aan eigenaren en collega therapeuten. 

 

Wordt vervolgd :) !

 

September 2018:

Wat vliegt de tijd! In augustus heb ik  weer aan een groep gemotiveerde deelnemers de workshop paardenmassage mogen geven. Wat blijft dat toch ontzettend leuk om te doen :).

Aankomend weekend is het al zo ver en begin ik met de opleiding Cranio Sacraal therapie! De dag voordat de opleiding begint heb ik ook een bijscholing in Biomechanica. Dat worden leuke en interessante dagen waar ik erg naar uit kijk :)!

 

Op 13 oktober zal ik ook weer aanwezig zijn met een stand op Equiday. Zie ik jou ook op Equiday?

 

Juli 2018:

Op  24 juni stond ik op het Doggy event Husse in Groningen! Helaas was het die dag erg regenachtig, waardoor er niet heel veel bezoekers waren. 

Aankomende dagen 20-23  juli ben ik met Anick Worp van Mag's Showhorses (https://www.magsshowhorses.com)  mee naar België waar ze gaat starten met haar hengst Investment In Art.

Maar dat is nog niet alles deze maand. Ik volg ook de cursus Dorntherapie voor mensen! De Dorntherapie voor dieren is hieruit ontstaan. Ik wil graag zoveel mogelijk achtergrond kennis van deze therapie hebben, om de dieren optimaal te kunnen behandelen.  Door deze cursus is het in de toekomst eventueel mogelijk om ook de eigenaren en de ruiters  van de dieren  te behandelen. 

In September start ik met de nieuwe opleiding: Craniosacraal therapie!   Meer informatie over deze therapie volgt nog :). 

 

April 2018:

Op zondag 29 april wordt de eerste westernwedstrijd georganiseerd in Benningbroek: First Kogge Western Show! Deze dag ben ik aanwezig met een stand en sponsor ik een leuke prijs voor één van de winnaars. Heb je vragen of wil je mij graag een keer ontmoeten? Dan zie ik je graag zondag 29 april in Benningbroek :)!

 

Verder is er nog meer leuk nieuws! In september start ik met een nieuwe opleiding: Craniosacraal therapie. Ik denk dat deze therapie een zeer mooie aanvulling gaat zijn in mijn behandelingen :). Ik heb er zin in!

 

 

Januari 2018:

van 6 t/m 13 januari ben ik een weekje op vakantie! Mailen kan deze week. Via app, sms of bellen ben ik niet bereikbaar deze week.

 

December:

De maand december wordt ook aardig vol. De eerste twee weekenden ben ik in Brabant voor de workshop Paardenmassage. 

Dat weekend daarna ben ik in Duitsland voor een bijscholing in Dorntherapie voor Honden en ga ik ook even genieten :)! Ik ben dan enkele dagen minder goed bereikbaar via mobiel. Heb je die dagen wel vragen? Stuur mij dan gerust een email.

 

Ook Oud&Nieuw staat weer voor de deur. Veel honden (en andere dieren) vinden dit geen leuke periode, maar ervaren erg veel stress. Onze hond Syde ervaart ook erg veel stress rond Oud&Nieuw. Op mijn blog https://www.caliberate.nl/2017/08/08/bach-bloesems/ kun je hier wat over lezen. Wil je graag jouw dier ondersteunen in deze periode? Neem dan contact met mij op voor een natuurgeneeskundig consult.

 

 

November:

Ook november zit alweer vol met leuke en interessante dingen. Ik heb in Brabant de workshop Paardenmassage mogen geven. In december ga ik voor deze workshop nog 2x terug naar Brabant, super leuk! Daarnaast staan er interessante bijscholingsdagen op de agenda en  ik weet nu zeker dat ik in december terug ga naar Duitsland voor een bijscholing in Dorntherapie voor Honden! Ik heb er zin in :). 

 

Workshop Paardenmassage:

September was een drukke maand, vol open dagen en evenementen! Oktober wordt ook een leuke en volle maand :)! 14 Oktober staat Equiday op de agenda, altijd een heel erg leuk evenement.

Maar deze maand geef ik ook 2x de workshop Paardenmassage op Stal Cobra in Egmond! Op 7 en 21 oktober vindt de workshop plaats en beide dagen is er (beperkt) plek voor mensen van buiten af, zonder paard. De dag begint om 10:00u en eindigt rond 14:00u met kans op uitloop.  We beginnen deze dag met theorie en gaan daarna aan de slag met de praktijk. Tussen de middag wordt de lunch verzorgd!

 

Wil je meer weten over deze workshop of wil je je graag opgeven? Neem dan z.s.m. contact met mij op!

 

Hondenfair Groningen & Open dag Cindy Feld:

Afgelopen weekend was een druk, maar leuk weekend! Zaterdag helemaal naar Groningen gereden voor de Hondenfair. Klein, maar druk! Leuke mensen ontmoet!!

Ook de Open dag bij Dressurstal Cindy Feld zondag was weer geslaagd!

Meerdere Open dagen en evenementen staan op de planning. De eerste is aankomend weekend 10 september in Drenthe! Vanuit Stichting Zino, waar wij Syde vandaan hebben, wordt een hondenspeltuindag georganiseerd,

 

Bach bloesem Consult voor mens & dier:

Het is nu mogelijk om via internet een bach bloesem receptuur aan te vragen. Kijk voor meer informatie onde het kopje Bach bloesem Consult!

 

Equiday 14 Oktober:

We zijn er dit jaar weer bij! Kom gezellig langs op Equiday :)!

 

Open dag dressuurstal Cindy Feld:

Op 3 september houdt dressuurstal Cindy Feld een open dag. Dierenpraktijk Caliberate zal hier weer  aanwezig zijn met een stand. Kom gezellig langs op deze leuke  dag!

Deze dag zal ik samen met DB Horse Care een stand delen. (www.nafsupplementen.nl)

 

Juli 2017

De German Paint was erg leuk en geslaagd! Anick Worp heeft goed gepresteerd met haar Paint Hengst Investment in Art. Kijk voor een filmpje op haar FB-pagina : https://www.facebook.com/magsshowhorses .

In September en Oktober zal dierenpraktijk Caliberate aanwezig zijn op open dagen. Meer informatie hierover volgt binnenkort.

En het laatste nieuws: een BLOG! Er zal informatie en gebeurtenissen via de blog gedeeld worden. Leuk om te lezen en om te delen :)!

 

German Paint

Half Juli ben ik enkele dagen mee met Anick Worp van Mag's Showhorses (https://www.magsshowhorses.com). Ik zal deze dagen telefonisch minder goed bereikbaar zijn!

 

Korting in de maand April (2017):

Omdat ik op 1 april jarig ben, geef ik de hele maand april korting ! Voor iedereen die tot nu toe twijfelde om contact op te nemen voor een consult, een sportmassage behandeling (paard) of een Dorntherapie behandeling (hond of klein huisdier), is het nu de kans dat te doen en te profiteren van de korting! 

Consult: 45,- 

Sportmassage: 35,-

Dorntherapie: 40,- 

 

Dat betekend 15,- korting!

 

 

voor vragen of het maken van een afspraak kunt u mij altijd een email sturen. Tot snel in de maand April :) !

 

Kali en Syde:

We hadden slecht nieuw gekregen over Kali. Gelukkig gaat het steeds beter! Syde gedraagt zich als een echte heer en probeert Kali te helpen. Daar hebben we een mooie foto van gemaakt: https://www.facebook.com/www.caliberate.nl/

 

Cesar Millan:

Eind februari komt Cesar Millan naar Nederland. Onverwachts ben ik daar bij aanwezig! Benieuwd wat voor nieuwe kennis we opsteken die avond.

 

Facebook:

Op facebook zet ik regelmatig een stukje neer. Soms informatief, zoals over de gewrichtsvloeistof Synovia, maar soms ook persoonlijke dingen! Lees nu het stukje op facebook over hoe natuurgeneeskunde één van mijn eigen honden heeft kunnen ondersteunen tijdens oud&nieuw: https://www.facebook.com/www.caliberate.nl/

 

Uitbreiding van onze roedel!:

Sinds vorige week zijn we de trotse eigenaren geworden van Syde, een Friese Stabij van 10 maanden oud! We verwelkomen deze jonge man in onze roedel en hopen nog vele jaren van hem te mogen en kunnen genieten :). 

 

Equiday 8 Oktober 2016:

Equiday komt er weer aan! Dierenpraktijk Caliberate is deze dag aanwezig met een stand. 

Een zeer leuke en interessante dag om heen te gaan.

 

Open dag dressuurstal Cindy Feld:

Op 28 Augustus houdt dressuurstal Cindy Feld een open dag. Dierenpraktijk Caliberate zal hierbij aanwezig zijn met een stand en ik zal die dag  een demonstratie geven.

Kom gezellig langs op deze leuke en informatieve dag!

 

Dorntherapie voor Dieren (Juli 2016):

Een nieuwe therapie in Nederland!

vanaf half Augustus 2016 zal het mogelijk zijn uw dier te laten behandelen met Dorntherapie.  Nieuwsgierig wat Dorntherapie inhoudt en voor uw dier kan betekenen? Kijk dan snel onder het kopje Dorntherapie!

 

Dorntherapie voor Dieren (augustus 2016):

Vanaf nu is het mogelijk om uw dier te laten behandelen met Dorntherapie. Binnenkort komen er foto's online van de behandeling.