Workshop's Paard & Hond

Een workshop bij jou op stal organiseren? Stuur mij een mailtje!

 

 

 

  • Dag-workshop ontspanningsmassage voor paarden: Hierbij leer je je eigen paard onderhouden met verschillende technieken.  Een leuke en leerzame dag voor eigenaren. 

 

  • Dag-workshop Breuss-massage voor paarden:  De Breuss-massage is een hele zachte massage specifiek gericht op de wervelkolom. Een mooie aanvulling in een behandeling en daarom geschikt voor paardentherapeuten.  Eventueel ook toegankelijk voor de eigenaar.

 

  • Dag-workshop Breuss-massage voor Honden:  De Breuss-massage is een hele zachte massage specifiek gericht op de wervelkolom. Een mooie aanvulling in een behandeling en daarom geschikt voor hondentherapeuten. Eventueel ook toegankelijk voor de eigenaar. 
  • Zaterdag 30 september 2023. Locatie de Dregt, Schellinkhout. Duur: 10:oo tot 16:00. Honden kunnen in de buurt goed uitgelaten worden. Het strandje van Schellinkhout is op 2 minuten loopafstand.

 

  • Masterclass Veterinaire Ophtalmologie & Natuurgeneeskunde:  Deze dag is speciaal voor afgestudeerd Veterinair Natuurgeneeskundigen (Silverlinde Plus-opleiding of afgestudeerd aan Meppel), Veterinair Homeopaten een brede achterliggende kennis over andere natuurgeneeskundige therapieën  en (holistisch) Dierenartsen. Op deze dag wordt je op een interactieve manier meegenomen door het oog. Er worden ziektebeelden besproken en de mogelijke natuurgeneeskundige behandelingen. 

 

Wil je mij graag inhuren voor een Lezing of Webinar? Ook dat kan!

 

Heb je vragen over een workshop of lezing? Stuur mij een email:  info@caliberate.nl en ik sta je zo spoedig mogelijk te woord.