Workshop's Paard & Hond

Een workshop bij jou op stal organiseren? Dat kan!

 

 Op dit moment wordt er gewerkt aan meerdere workshops die je bij jou op stal kunt organiseren.

Daarnaast komt er  in 2021 ook de mogelijk om een workshop te volgen op een vaste locatie in Noord Holland.

 

Ook voor honden komen er workshops in 2021!

 

Bestaande workshops:

 

  • Dag-workshop ontspanningsmassage voor paarden: Hierbij leer je je eigen paard onderhouden met verschillende technieken.  Een leuke en leerzame dag voor eigenaren. 
  • >> staat gepland  op Zondag  25 Juli 2021 in Hem, Noordholland. 

 

  • Dag-workshop Breuss-massage voor paarden:  De Breuss-massage is een hele zachte massage specifiek gericht op de wervelkolom. Een mooie aanvulling in een behandeling en daarom geschikt voor paardentherapeuten.  Eventueel ook toegankelijk voor de eigenaar.
  • >>Zondag 22 Augustus 2021 , Zondag 24 Oktober 2021,  Vrijdag 21 januari 2022 in Vorden, Gelderland

 

 

  • Dag-workshop Breuss-massage voor Honden:  De Breuss-massage is een hele zachte massage specifiek gericht op de wervelkolom. Een mooie aanvulling in een behandeling en daarom geschikt voor hondentherapeuten. Eventueel ook toegankelijk voor de eigenaar.

 

  • Masterclass Veterinaire Ophtalmologie & Natuurgeneeskunde:  Deze dag is speciaal voor afgestudeerd Veterinair Natuurgeneeskundigen (Silverlinde Plus-opleiding of afgestudeerd aan Meppel), Veterinair Homeopaten een brede achterliggende kennis over andere natuurgeneeskundige therapieën  en (holistisch) Dierenartsen. Op deze dag wordt je op een interactieve manier meegenomen door het oog. Er worden ziektebeelden besproken en de mogelijke natuurgeneeskundige behandelingen. 
  • >> staat gepland op  Zondag  15 Augustus 2021 in Hem, Noordholland. 

 

Wil je mij graag inhuren voor een Lezing of Webinar? Ook dat kan!

 

Heb je vragen over een workshop of lezing? Stuur mij een email:  info@caliberate.nl en ik sta je zo spoedig mogelijk te woord.