Celzouttherapie

Een therapie die ik heel fijn vind om in te zetten zijn de celzouten van Schussler.

Celzouten bevinden zich in ons lichaam en in die van dieren. Het zijn natuurlijke mineralen die zich in de cellen bevinden en daar een rol spelen in de stofwisseling. Een tekort aan een bepaalde celzout kan zowel lichamelijke als mentale klachten geven.  Door het aanvullen van het tekort aan een celzout (of meerdere celzouten), help je de processen in de cellen weer balans te komen en kunnen klachten verminderen en/of verdwijnen. Er zijn totaal 27 celzouten die kunnen bijdragen aan de algehele gezondheid van mens en dier.  Ze kunnen gecombineerd gegeven worden in tabletvorm of in poedervorm en mogen voor een langere tijd ingenomen worden.

 

Celzouten zijn heel goed in te zetten naast andere natuurlijke middelen, juist omdat ze zorgen dat de stofwisseling in de cellen weer goed verloopt en daardoor een gunstig effect hebben op de werking van andere middelen. Dit geldt ook voor reguliere medicatie. Celzouten belemmeren de werking dus niet!

 

Celzouten zijn dus heel veilig in te zetten, ook bij zwakkere dieren, en kunnen een hele mooie aanvulling zijn in het behandelplan. Heb je nog meer vragen over celzouttherapie? Of heb je een andere vraag? Mail dan gerust naar: info@caliberate.nl