Bach bloesem Consult

Nieuw bij Caliberate is het aanvragen van een Bach bloesem Consult.  Dit consult gaat via internet en is geschikt voor mens en dier!

Bach bloesems kunnen bijvoorbeeld ondersteunen bij onzekerheid, angst, paniek, zorgen, irritatie of woede uitbarstingen ( zie het kopje Therapieën of de Blog over Bach bloesems). 

 

Hoe gaat dit consult in zijn werk?

  • Je stuurt een email naar: info@caliberate.nl
  • Leg in je email uit wat de klachten zijn van het dier, jezelf of degene waarvoor je graag een Bach bloesem wilt ontvangen. Probeer zo goed mogelijk te omschrijven wat de klachten zijn. Een voorbeeld:  Stel je hebt een zeer angstig hond, maar de angsten zijn heel specifiek, zoals onweer of het geluid van een rijdende afvalcontainer. Omschrijf deze angst duidelijk. Wil je een Bach bloesem voor jezelf aanvragen? Veel mensen hebben bijvoorbeeld last van slapeloosheid, maar waardoor komt dit? Liggen er trauma's op de achtergrond of kun je niet stoppen met denken (malende gedachten)?Komt het door onzekerheid, faalangst? Probeer zo duidelijk mogelijk je klacht te omschrijven.
  • Als de klacht(en) duidelijk zijn zal ik een Bach bloesem receptuur samenstellen, Zijn er nog aanvullende vragen  dan zal ik deze mailen.
  • Je krijgt de Bach bloesem receptuur (30 ml) thuis gestuurd. De dosering en manier van toedienen/ inname wordt erbij vermeld. Met een flesje van 30 ml wordt ongeveer 4 weken gedaan.
  • Je ontvangt de factuur via de email.

 

Zijn er meerdere klachten aan de hand? Dan kun je natuurlijk altijd een afspraak maken voor een  volledig Natuurgeneeskundige Consult aan huis!

 

Bach bloesems zijn een hele mooie therapie, maar bij ernstige psychische problemen zal een goede begeleiding door een deskundige altijd noodzakelijk zijn.